Video Pautan Sebenar Do Twitter Doktor Bius

Okegoal.com – Sungguh mengagumkan bagaimana Video Pautan Sebenar Do Medico Anesthesta telah diedarkan di Twitter untuk menjadi sohor kini di rangkaian sosial.

Video Twitter Do Medico Anesthesta menjadi bualan hangat pengguna internet hari ini, dan kejadian tidak senonoh ini turut dilaporkan oleh pelbagai media.

Ia juga mendapat banyak komen daripada netizen yang ramai yang kecewa ia boleh berlaku ketika keadaan genting seperti itu.

Daripada video yang tersebar, ia menunjukkan seorang pakar bius lelaki Giovanni Quintella Bezerra (31) memberikan hartanya kepada seorang wanita hamil yang berada di hospital bersalin.

Difahamkan, kejadian itu berlaku di pusat pembedahan Hospital da Mulher Heloneida Studart, di São João de Meriti, Baixada Fluminense, Brazil.

Sebelumnya, jururawat dan juruteknik kejururawatan unit kesihatan awam di situ curiga dengan tingkah laku pelaku yang memberikan jumlah ubat penenang yang diberikan doktor kepada wanita hamil dalam dua pembedahan lain, yang dilakukan pada Ahad (10/7).

Dilihat pada kamera bilik pembedahan, yang merakamkan detik ketika Giovanni Quintella Bezerra memasukkan sendiri ke dalam mulut ibu mengandung semasa pembedahan cesarean.

Ramai netizen yang berang dengan gelagat pelaku dan membuat banyak komen pedas mengenai tingkah laku bius bius itu.

Bukan itu sahaja, ramai di antara mereka yang masih ingin tahu tentang kandungan penuh Video Do Medico Anesthesta memandangkan perkara ini baru berlaku baru-baru ini.

Pautan Video Do Twitter Doktor Bius

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kandungan video viral tersebut, anda boleh layari pautan berikut (di sini).

Pautan Video

Perlu diingat, pelaku, Giovanni Quintella, ditangkap atas perbuatannya pada dini hari Isnin (11/7).

Itu maklumat tentang video yang sedang dicari oleh pengguna internet.