Spotify 800 Silver, Inilah Cara Melanggan Pakej – OkeGoal.com

Adakah anda sedang mencari maklumat tentang pakej langganan perak Spotify 800? Lihat ulasan penuh berikut.

Spotify ialah aplikasi penstriman muzik yang boleh digunakan untuk mendengar lagu dalam talian.

Anda boleh menemui banyak koleksi lagu kegemaran daripada lagu klasik sehinggalah lagu terbaru yang baru dikeluarkan.

Tidak jarang Spotify turut membuat trend terkini yang membuatkan ramai orang mengikutinya dan berkongsi di media sosial seperti Zodiac Affinity yang menjadi viral baru-baru ini.

Tetapi apa yang sedang dicari ialah pakej langganan Spotify 800 perak, jadi apakah itu? Dengar sampai habis.

Apakah Spotify 800 Silver?

Sebagai aplikasi penyedia penstriman muzik, Spotify sendiri memang menyediakan ciri yang cukup lengkap di mana pengguna juga boleh mencari lagu kegemaran berdasarkan kategori tertentu dan lain-lain dengan mudah.

Selain itu, aplikasi Spotify itu sendiri bukan sahaja menyediakan lagu, malah terdapat juga podcast yang masih menjadi tunjang utama untuk didengari oleh pengguna dalam aplikasi ini.

Tetapi seperti yang kita semua tahu untuk dapat mendengar Spotify, anda mesti membuat akaun terlebih dahulu.

Ia tidak terhenti di situ, untuk akaun versi percuma, sudah tentu hanya akses terhad diberikan. Contohnya, untuk main balik lagu secara rawak dan juga iklan setiap 30 minit.

Pada akaun percuma, pergerakan anda juga terhad di mana anda hanya boleh melangkau lagu 6 kali setiap jam. Ini sudah tentu sangat mengganggu bukan?

Oleh itu, pengguna Spotify dinasihatkan untuk membeli pakej langganan premium untuk mendapatkan akses penuh kepada aplikasi Spotify.

Selepas anda menggunakan akaun yang telah didaftarkan dengan pakej langganan premium, sudah tentu anda tidak lagi akan diganggu oleh sekatan ciri atau iklan yang menjengkelkan.

Berikut ialah cara untuk melanggan Spotify Premium 800 Silver.