Néstor Araujo meredakan kebimbangan mengenai kecergasan untuk Amerika menjelang pertembungan Toluca– Okegoal.com

Néstor Araujo akan tersedia untuk América menentang pendahulu Liga MX Toluca pada pertengahan minggu selepas bek tengah itu berlatih seperti biasa pada hari Isnin.

RÉCORD melaporkan bahawa pemain antarabangsa Mexico berusia 30 tahun itu dapat mengambil bahagian sepenuhnya dalam sesi Azulcrema.

if(typeof(jQuery)==”function”){(function($){$.fn.fitVids=function(){}})(jQuery)}; jwplayer(‘jwplayer_v1NqSXIl_5oNpOZgB_div’).setup( {“senarai main”:”https://content.jwplatform.com/feeds/v1NqSXIl.json”,”ph”:2} );

Itu walaupun dipaksa keluar pada minit ke-57 penampilan sulungnya pada hari Sabtu ketika Las Águilas tumbang 3-2 di tempat lawan kepada Monterrey.

Mungkin bukan kebetulan bahawa pelawat mendahului 2-1 sebelum Araujo terpaksa meninggalkan padang dalam keadaan tidak selesa.

Oleh itu, ia akan menjadi satu kelegaan yang besar kepada peminat América bahawa salah satu daripada tiga pemain besar musim panas mereka kelihatan cergas dan bersedia untuk beraksi pada hari Rabu dengan pemain pacesetters awal Apertura.